Húsvéti töltött tojás
Húsvéti töltött tojás
![]() |
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók (33 adagra)
33 db tojás
1010 g teavaj
kb 22 csipet só
kevés őrölt fekete bors
1010 g mustár
2020 g torma
Elkészítés
1. A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük kb 20 perc alatt. Mikor megfőttek, hideg vízbe tesszük őket, majd leszedjük a héjukat.
2. Félbevágjuk a tojásokat, a tojássárgákat egy tálba kiszedjük.
3. A tojássárgákhoz adjuk a vajat, sót, borsot.
4. Hozzáadjuk a tormát, mustárt, és simára keverjük egy villával.
5. Csillagcsöves habzsákkal visszatöltjük a krémet a félbevágott tojásokba, petrezselyemmel díszítjük.